NDERTIMTARIA

Ndertimtaria

Veprimtarinë zejtare dhe banesore e kemi ushtruar kryesisht në Kosovë, por në prezentim të punëve tona zejtare në këto tri-katër vitet e fundit do të përmendim disa prej objekteve të kryera sic janë:

  • Qendra e rinise dhe e sporteve "Pallati I Rinisë" – Prishtinë
  • Qendra Studentore – Konviktet në Prishtinë
  • Qendra Spitalore – Prishtinë
  • Fabrika për përpunimin e ujit – Badoc,
  • Fakulteti Teknik – Prishtinë
  • Qendra Universitare – Prishtinë.

descdesc

desc